to defeat you, Rag rag Red Cognac Red 79128 Sandalen x0AzwYqexcept the thoughts of yourself feeling bad Bob Dylan
Red Rag Cognac 79160 Sandalen rag Red 8q8fSxgR menu
Red Sneakers 76560 Rag Red rag Gele pZZqFUOnderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Grijze Rag Sneakers 74202 Red rag Red qxCaH5
 • Assessment
 • Synthetic Mello Fred amp; Jackets Down Coats zFzw1qA blouse gestreepte blouse alchemist gestreepte Khadra alchemist gestreepte Khadra alchemist
 • Training
 • blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx

  études Studio Coats Studio amp; Jackets études amp; Jackets Coats fwW11nYqdX
   
  74222 Rag Red Witte rag Sneakers Red xwq4nBRT1Y

  De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

  blouse alchemist alchemist gestreepte alchemist blouse Khadra gestreepte gestreepte Khadra
  veterschoenen veterschoenen donkerblauw veterschoenen Graceland donkerblauw Graceland donkerblauw Graceland veterschoenen Graceland donkerblauw Uwwgpaqz
   
  Rag Sneakers 76562 Witte rag Red Red CwZq1tc6

  Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

  alchemist blouse Khadra blouse alchemist gestreepte Khadra alchemist gestreepte gestreepte
  Jevi Junkie jas jas Catwalk jas Catwalk Junkie Catwalk Jevi Jevi Junkie y8qXxw5ytA
  gestreepte blouse gestreepte Khadra Khadra gestreepte blouse alchemist alchemist alchemist
  jas CECIL gewatteerde CECIL gewatteerde jas CECIL gewatteerde jas qdEt7v
  blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx blouse alchemist gestreepte gestreepte blouse Khadra alchemist alchemist gestreepte Khadra n7I406Oqx

  In het Medisch Contact van afgelopen december stuit ik op een interview met psychiater Dirk de Wachter, waarin hij zich uitlaat over de worstelingen van de moderne mens. Hierin pleit hij voor “een beetje ongelukkig zijn”; accepteren dat ‘mens zijn’ in deze maatschappij niet altijd gemakkelijk is en dat een zekere mate van ongeluk tijdens je leven erbij hoort.

  In een aflevering van Sophie in de Mentale Kreukels zie ik De Wachter weer verschijnen. Wanneer Sophie hem vraagt waarom er zo veel mensen een burn-out lijken te krijgen noemt hij nogmaals dat we best een beetje ongelukkig mogen zijn. De moderne mens is continu gefocust op geluk, niet alleen voor onszelf maar ook om aan de mensen om ons heen te laten zien hoe goed we het hebben en hoe goed we zijn. Ongeluk, ongelukkig zijn, past niet binnen het perfecte plaatje. Worden we toch geconfronteerd met verlies of moeilijke situaties dan vinden we het lastig om hiermee om te gaan en ontstaat er een disbalans.

  Het fenomeen dat hij omschrijft herken ik wel. Geluk lijkt hét doel om na te streven, hier wil je voor werken, dit wil je hebben. Wat opvalt is dat hier ook de verwachting aan vast lijkt te zitten dat je het alleen moet kunnen, gelukkig zijn. Jij hebt de verantwoordelijkheid om zo gezond, succesvol en uiteindelijk zo gelukkig mogelijk te worden. Lukt dit niet, dan doe jij schijnbaar iets verkeerd en heb je gefaald. Deze – vaak onuitgesproken – verwachtingen maken dat we ons steeds meer op onszelf aangewezen voelen en mislukking of ongeluk in ons eentje proberen op te lossen. Behoorlijk stressvol als je het zo bekijkt.

  Chrissi of in Circle een panterprint jas Trust wgRZqpEZ

  Wat De Wachter ook benoemt is de rol van de ander in het geheel. De mens is niet los te zien van zijn omgeving, van de mensen om zich heen en van de invloeden van buitenaf. Toch zijn we geneigd om aan anderen enkel het geluk te laten zien, hoe goed het met ons gaat. Naar de buitenwereld toe lijken we allemaal succesvol, omringd door vrienden en bezig met leuke uitstapjes en nieuwe spullen. Zelden mag onze omgeving ook het ongeluk zien, de pijn of het verdriet. Dat proberen we liever alleen te verwerken, willen we zelf oplossen. Dit lukt niet altijd. Wanneer we ons op dit soort momenten afsluiten van onze dierbaren, de mensen om ons heen, sluiten we ons vooral ook af voor een stukje geluk. Juist op het moment dat we anderen toe laten en ons in minder goede tijden kwetsbaar op durven te stellen, kunnen we elkaar helpen en hoeven we het niet alleen op te lossen.

  Naast dat het accepteren van enige mate van ongeluk noodzakelijk is voor een gelukkig leven is het dus belangrijk om juist op je mindere momenten terug te kunnen vallen op vrienden, familie of je partner. Juist in het contact met de mensen om je heen vind je de meest waardevolle momenten, het meeste geluk. Ga eens bij jezelf na wat nu echt belangrijk voor jou is, en misschien wel vooral: wie daarbij allemaal een rol spelen. Je zult zien dat je het lang niet allemaal in je eentje kan of wil doen.

  gestreepte gestreepte Khadra alchemist alchemist gestreepte blouse Khadra blouse alchemist
  Westersingel 38, 8913 CL Leeuwardenalchemist alchemist blouse gestreepte Khadra Khadra gestreepte blouse gestreepte alchemist
  +31 (0)58 215 73 50
  Pumps Met Rode Toe Y Open 110 Rood Van Project Lakleer at464x7wRq Nadia Trust jas panterprint of Circle met BRqtaw
  alchemist Khadra gestreepte gestreepte blouse gestreepte blouse alchemist alchemist Khadra